Sportschool Alphen aan den Rijn: fitnesscenter voor vrouwen.

‘’ik heb geen tijd’’ om te sporten is 1 van de grootste smoesjes die je hoort om niet te sporten. Maar dit gaat bij sportschool Alphen aan den Rijn niet op. Waarom niet? De sportschool is doordeweeks geopend van 7.00 tot 23.00 en in het weekend van 9.00 tot 17.00. Je kunt zelf bepalen wanneer je gaat sporten en vind altijd wel een plekje in jouw drukke schema. Daarnaast is sportschool Alphen aan den Rijn 365 dagen per week geopend, dus zelf tijdens de feestdagen!

 Sportschool Alphen aan den Rijn niet alleen voor gespierde mannen.

Speciaal voor vrouwen heeft het sportcentrum een aantal groepslessen ontwikkeld. Denk bijvoorbeeld aan 365 ladies punch & shape. Dit is een speciale workout voor vrouwen, door vrouwen. Tijdens de workout wordt kracht, lenigheid, coördinatie, uithoudingsvermogen en snelheid getraind.

Ook is er in sportschool Alphen aan den Rijn ruimte voor ontspanning. Zo worden er verschillende yoga vormen aangeboden. Zo richt Flow Yoga richt zich bijvoorbeeld op houdingen, ontspanning en mediatie. Power yoga richt zich meer op dynamische yoga bewegingen in combinatie met ademhalingstechnieken.

De zonnebank, de sauna of beide?

Combineer je intensieve fitness bezoek met de ontspanning van een zonnebank of sauna. Sportschool Alphen aan den Rijn beschikt over een super luxe zonnebank voor haar leden. Mis jij dat lekkere zonnetje in de winter? Neem dan een abonnent. Zo kan je altijd onbeperkt zonnen zelf in de winter!

Wat ook altijd erg lekker is, is de sauna. En zeker in de winter. Leden van sportschool Alphen aan den Rijn kunnen gratis gebruik maken van 1 van de sauna’s. Zowel in de heren- als dameskleedkamer is een infrarood sauna beschikbaar.

 Voel je een BN’er met personal training.

Heb je behoefte aan een stok achter de deur? Of wil je graag ervaren hoe de sterren sporten? Bij sportschool Alphen aan den Rijn kun je betaalbaar sporten begeleid door een personal trainer. Door middel van een intake worden jouw sportdoelen bepaald. Vervolgens wordt er een persoonlijk trainingsschema opengesteld welke aansluit bij jouw sportdoelen. Ga eens lekker tot het uiterste, je hoeft je alleen aan te melden. De personal trainers motiveren je wel